Niet alleen voor boekenwurmen

Zin in een kamerbrede bibliotheek, wilt u uw tv of familiefoto's combineren met uw boeken? Hoe dan ook, onze multi-tasking boekenkasten zijn geweldige huizen voor alles wat je leuk vindt om je heen. We hebben meer stijlen en maten dan een airport-boekwinkel met de bestsellers, dus u vindt zeker wat u zoekt.

Bekijk onze stellingen en systemen

Met onze opslagoplossingen kunt u verschillende elementen combineren - planken, laden, kasten en meer - om een ​​eenheid te bouwen die perfect bij u past, inclusief kubusopslageenheden. We hebben suggesties voor wat goed samengaat, maar uiteindelijk kun je beslissen wat de beste manier is om te pronken en je favoriete dingen op te slaan.

Tv kasten voor plezierig kijken

Tv's zijn tegenwoordig leuker. Gamen, huurfilms, internet ... Maar soms lijkt het erop dat je apparatuur je huis overneemt. Onze tv-stands en tv-kabinetten zijn er om de rommel in te ruimen en dingen georganiseerd te krijgen. Ze bieden u ruimte voor alles en slimme functies zoals kabelbeheer voor de snoeren en glazen deuren die uw afstandsbediening niet blokkeren.

Zie meer van de dingen waar je van houdt

Zeeschelpen, oude klokken, vakantieherinneringen ... Wat u ook verzamelt of leuk vindt om te zien, vitrines laten u uw favoriete spullen tentoonstellen, maar uit de buurt van stof en plakkerige vingers. En als u verlichting wilt toevoegen om uw collectie echt te laten schitteren, bekijk dan onze vitrinekasten met kabelbeheer.

Dressoirs en buffetten voor extra opslag

Opslag en stijl gaan hand in hand met onze selectie sideboards, buffetten en consoles. Er zijn tal van ontwerpen om uit te kiezen, zodat u er een kunt vinden die bij uw inrichting past. Kies er een met glazen deuren om te pronken met uw verzameling fijn porselein, of een met gewone deuren om de rommel te verbergen.

Creëer opslag die bij je past

Wil je je eigen open kleding en schoenenopslag creëren? Het is gemakkelijk met ELVARLI of ALGOT. Deze twee systemen hebben verschillende onderdelen die u samenstelt zoals u dat wilt. Je krijgt een persoonlijke combinatie die past bij je ruimte en je modecollectie. Je kunt het ook aanpassen of toevoegen wanneer je maar wilt. ELVARLI en ALGOT maken geweldige opslag overal in huis en zijn ook perfect voor kleine bedrijven.

informatie en kopen van kasten voor de woonkamer